Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων

Σεμινάριο « Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων » (Human Resources Management)
Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015, στις 18.15 – 20.30
( Ώρα προσέλευσης: 18.00)

Το ΚΕΑΚ ( Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης διοργανώνει σε συνεργασία με το INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης  του Δήμου Αθηναίων, σεμινάριο με  θέμα «Διαχείρηση Ανθρωπίνων Πόρων» (Human Resources Management).
Το σεμινάριο απευθύνεται σε Επαγγελματίες Ανθρωπίνων Πόρων, σε φοιτητές που θέλουν να διευρήνουν τις γνώσεις τους και σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τα ‘’μυστικά των Ανθρωπίνων Πόρων’’.
Στοχεύει στην εξοικείωση του τι είναι Ανθρώπινοι Πόροι και το πόσο σημαντικό κομμάτι είναι για έναν οργανισμό ή επιχείρηση.

 Θεματολογία Εισήγησης
1. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
2. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ
3. ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2025
4. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΤΟΥΣ 2025
5. ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ & ΚΡΙΤΗΡΙΑ
6. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ & ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

Εισηγητής : Γεράσιμος Τζαμαρέλος
Ο κ. Γεράσιμος Τζαμαρέλος είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου σπουδών στο Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ και Πτυχιούχος στην Επικοινωνία και στην ψυχολογία του καταναλωτή. Είναι Έμπειρος και Εγκεκριμένος  Καθηγητής  επιχειρηματικών σεμιναρίων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και Δημόσιων Οργανισμών, με εξειδίκευση σε θέματα Marketing και Επιχειρηματικότητας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η προεγγραφή:  http://www.innovathens.gr/event-registration/?ee=_register

Περισσότερες  πληροφορίες:  Γεράσιμος Τζαμαρέλος, tzamarelos@keak.gr

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 010 9300

Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»
Το INNOVATHENS έχει ενταχθεί στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ATTIKH 2007-2013», στον Άξονα Προτεραιότητας (2): «ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ» του Π.Ε.Π. «Αττικής 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α. (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης)

Σχόλια