Diploma in Digital Marketing

Diploma in Digital Marketing
04 – 06 Ιουνίου 2019
(17:00 – 21:30)
Το ΚΕΑΚ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης & Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης, διοργανώνει το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες επαγγελματικές απαιτήσεις του μάρκετινγκ και της εταιρικής επικοινωνίας, το «Diploma in Digital Marketing».
Πρόκειται για έναν εντατικό κύκλο μαθημάτων συνολικής διάρκειας 14 ωρών, για όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν τη γνώση τους και να εξειδικευτούν στο Digital Marketing.
Απευθύνεται:
• Σε επαγγελματίες του marketing και της επικοινωνίας για την εξειδίκευση στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας και την επαγγελματική τους εξέλιξη/ διεύρυνση στο κλάδο τους.
• Σε εργαζόμενους/ στελέχη μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επιθυμούν να αναπτύξουν περαιτέρω την επιχείρησή τους (στην Ελλάδα ή διεθνώς).
• Σε ελεύθερους επαγγελματίες για την ανάπτυξη του πελατολογίου τους.
• Σε φοιτητές/ απόφοιτους σχολών - ανεξαρτήτως ειδικότητας - για την ενίσχυση του βιογραφικού τους και την απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων.
• Σε νέους επιχειρηματίες που αναζητούν αποτελεσματικούς και οικονομικούς τρόπους προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.
Όλη η θεματολογία θα πραγματοποιηθεί σε επίπεδο εργαστηρίου, με πρακτικά παραδείγματα.
Αναλυτικότερα η θεματολογία Προγράμματος:
Day 1 Τρίτη (04.06.2019) – (17:00 – 21:30)
*Digital Marketing Introduction & branding
*Digital Strategy Content
*Websites & SEO
Day 2 Τετάρτη (05.06.2019) – (17:00 – 21:30)
*Social Media Marketing
*Email Marketing
*Risk Management & Social Media
*Digital Selling Skills
Day 3 Πέμπτη (06.06.2019) – (17:00 – 21:30)
* Web Analytics
*Google Ads
*Target Audience Strategy
Οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν πως:
Θα σχεδιάζουν επιτυχημένα Websites και Θα εφαρμόζουν τεχνικές SEO (Search Engine Optimisation),
Θα γνωρίζουν τις εναλλακτικές επιλογές on line διαφήμισης και θα αξιολογούν την αποτελεσματικότητα της,
Θα χρησιμοποιούν αποτελεσματικά τα δημοφιλέστερα social media (Facebook, Youtube, Twitter, Instagram, κ.α.) ως εργαλεία marketing και δημοσίων σχέσεων,
Θα σχεδιάζουν και θα υλοποιούν ενοποιημένη στρατηγική ψηφιακής επικοινωνίας για τον οργανισμό/ επιχείρηση που βρίσκονται.
Κόστος προγράμματος: 60€ Early Bird έως 31 Μαίου 2019
Booking: 90€
Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 04-06 Ιουνίου
Απαραίτητη η προεγγραφή ΕΔΩ...

Εισηγητής : Γεράσιμος Τζαμαρέλος, Ph.D
Ο κ. Γεράσιμος Τζαμαρέλος είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου σπουδών στο Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ και Πτυχιούχος στην Επικοινωνία και στην ψυχολογία του καταναλωτή. Είναι Έμπειρος και Εγκεκριμένος Καθηγητής επιχειρηματικών σεμιναρίων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και Δημόσιων Οργανισμών, με εξειδίκευση σε θέματα Digital Marketing και Επιχειρηματικότητας.
Πρόσβαση: Μετρό-Ηλεκτρικός: Σταθμός «Ταύρος», Λεωφορεία: 040, Στάση «Αγ. Πάντων», Τρόλεï: No. 1 & 5, Στάση «Αγ. Πάντων».

Σχόλια